1. Home
  2. »
  3. Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Met de club hebben we een flinke lijst ambities om er iets bijzonders met elkaar van de maken. Voorlopig zijn wij samen met elkaar een groep pioneers die meebouwen aan het straatbeeld van de toekomst.

We zijn ervan overtuigd dat de zaken waar we ons heden ten dagen nog om verwonderen, in de toekomst die herinneringen zijn waar we met een grote glimlach aan terugdenken.

 

Wie?

Energica Club Nederland is de eerste elektrische motor club waarin de pioniers hun passie voor het motorrijden van morgen delen.

Waarom?

Samen beleven we meer, ontdekken we meer, groeien we harder en hebben we vooral meer fun.

Wat?

Met de club organiseren we events, zoals tourtochten, trainingen en circuitdagen. En we helpen elkaar door hier online informatie te delen.

Voor en mét onze leden

Samen willen we maximaal plezier halen uit onze Energica’s. Dit doen we door eigenaren bij elkaar te brengen. We willen laagdrempelig blijven om zodoende zo veel mogelijk Energica rijders als lid te verwelkomen. 

Via de online community en het forum proberen we elkaar te vinden en te helpen om zo de club groot te maken. Leden zijn meer dan welkom om een bijdrage te leveren aan de opbouw van de club! 

De volgende zaken in groen maken we op dit moment mogelijk voor alle clubleden. En de zaken in grijs zijn in ontwikkeling

Tourritten in Nederland
Fabriekstour naar Italië
Circuitrijden
Bochtentrainingen
DC Snellaad mogelijkheden
Safety Protocol en Materiaal
Online Community
Nieuws & FAQs & Blogs
Vertegenwoordiging MAG
Vertegenwoordiging KNMV
Ledenvoordeel motorwinkels
10% korting motorverzekering

3 verschillende lidmaatschappen

Basis

Sluit je aan bij Energica Club Nederland
50 per jaar
  • Met een basislidmaatschap ondersteun je de club, blijf je op de hoogte en kun je gebruik maken van alle basis diensten van de club
Meest Gekozen

Plus

Rijd met ons mee
125 per jaar
  • Plus leden kunnen naast de basis diensten van de club tot drie maal deelnemen aan trainingen en circuitdagen.

Pro

Stop niet met rijden
200 per jaar
  • Pro leden kunnen naast de basis diensten deelnemen aan alle circuitdagen en trainingen zonder bijkomende clubkosten.*

Veelgestelde vragen

Mocht gedurende het jaar blijken dat een hoger lidmaatschap beter past bij de activiteiten waar je aan mee doet, dan kun je altijd overschakelen naar plus of pro. Je betaalt alleen het werkelijke verschil. 

Het lidmaatschap loopt per seizoen van 1 januari tm 31 december. Wordt je na 1 juli lid dan wordt de helft voor het betreffende seizoen in rekening gebracht.

Alle inkomsten komen ten goede aan activieiten en middelen voor de club. Voorlopig is de club nog erg afhankelijk van de gulheid van een aantal leden om middelen en materialen beschikbaar te stellen. Denk daarbij aan bijvoorbeelde de mobiele DC laders, welke nog een fors prijskaartje hebben. We hebben als doelstelling zelfstandig te kunnen opereren, wanneer we daarvoor voldoende leden hebben. 

Jazeker. Ook Energica rijders van buiten Nederland mogen lid worden. De evenementen vinden echter vooral plaats in Nederland en de voertaal op de site is Nederlands.
Om zonder lidmaatschap éénmalig mee te kunnen doen aan een activiteit, wordt bekeken op welke manier we dit kunnen faciliteren.

De club is een formele vereniging ingeschreven bij de KvK onder nummer 88689298. De financieën zijn onder beheer van onze penningmeester en worden tevens gecontroleerd door 2 medeleden en zijn in te zien voor alle leden.

Hierboven vind je een selectie van veel gestelde vragen. Laat ons weten wat onduidelijk is, of wat een betere toelichting vraagt, dan maken we deze FAQ samen beter.

Aankomende evenementen

  1. Evenementen
  2. Uitgelicht
Vandaag