1. Home
  2. »
  3. WhatsApp en de Club 

WhatsApp en de Club 

Vanuit de club bieden we twee WhatsApp groepen aan voor makkelijk contact, het delen van informatie en zelfs wat vertier en vermaak. Om de groepen voor iedereen behapbaar te houden maken we onderscheid tussen eentje waarin niet zoveel regels gelden en waar je (bijna) alles kwijt kunt, en eentje waar we het vooral bij het club en het onderwerp “Energica” houden en herhaalde vragen onderbrengen in de FAQ op deze website.

“Energica Riders”

De “Energica Riders” is de originele groep waar we zo’n beetje allemaal wel een keer aan zijn toegevoegd of voor zijn uitgenodigd nadat we een Energica hadden aangeschaft. Het is geen officiële groep van de club, maar we hebben het beheer op ons genomen. Binnen deze groep gaat het vaak over Energica’s of motoren, maar het onderwerp wijkt daar ook nog wel eens vanaf. Met als resultaat dat het aantal berichten per dag flink kan oplopen. Vind je dat gezellig, of wil je gewoon even meekijken, join de groep en stel je even voor.

“Energica Club Nederland”

Binnen de iets meer ‘officiële’ Energica Club Whatsapp groep proberen we het aantal berichten te beperken zodat het voor iedereen leuk blijft om de groep te volgen. Zowel voor nieuwe rijders, oudgedienden, als zij die geen tijd of zin hebben om vaak WhatsApp te checken. De groep is voor Energica Club leden, maar staat ook open voor overige Energica rijders of geïnteresseerden.

Om het leuk te houden voor iedereen hebben we een aantal gedragsregels opgesteld:

  • focus je op Energica en club zaken
  • houd berichten constructief, beknopt/to-the-point en begrijpelijk
  • stuur alleen berichten die voor de hele groep bestemd zijn, persoonlijke boodschappen via een prive bericht

Dit betekent niet dat het niet gezellig mag zijn, maar het gaat wel altijd over Energica en wat daar direct mee te maken heeft. Voor discussies of afwijkingen verwijzen we je door naar het forum (of de Riders groep), en veelvoorkomende vragen proberen we te beantwoorden in onze FAQ. Verder plaatsen we hier de club aankondigingen zodat je niets mist.

Geïnteresseerd? Join de groep en stel je even voor.